KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Catering verzorgen laten door VIXIA

Catering is een van de diensten van Vixia waar steeds meer vraag naar is.

Vroeger kwam het incidenteel voor, dat aan medewerkers van Vixia catering door externe organisaties en bedrijven werd gevraagd om mee te helpen bij het bereiden en verzorgen van eenvoudige maaltijden. De laatste tijd neemt vooral de vraag naar het verzorgen van (eenvoudige) lunches toe. Bij veel bedrijven in de directe omgeving rijdt tegen lunchtijd de auto van de Vixia broodjesservice voor. De catering levert dan broodjes en desgewenst ook zuivelproducten en vruchtensappen voor kleinere of grotere gezelschappen en komt later de lege schalen weer halen. U kunt kiezen voor eenvoudige broodjes, maar ook wat luxere, zoals kleine stokbroodjes, belegd met “gezond” of fijne vleeswaren en vis.

catering Kommit jaardiner 2014 Elsloo, vixia,sittard catering Kommit 11-6-2014 3, vixia,s ittard catering Kommit 11-6-2014 (2) vixia, sittard catering Kommit 11-6-2014 (1), vixia, sittard

Naast het leveren van broodjes wordt in toenemende mate ook gevraagd naar medewerkers van Vixia catering om te assisteren bij het verzorgen van vergaderingen, business meetings en (bedrijfs)feestjes. In de bediening, in de keuken, achter de bar: steeds meer medewerkers hebben hiermee inmiddels ervaring.

 

Bij de grote events van KOM’MIT, het MVO-platform van zo’n 100 regionale bedrijven, die drie à vier keer per jaar plaatsvinden, zijn steevast catering medewerkers van Vixia betrokken.

 

Maar ook andere diensten worden dan geleverd, zoals toezicht houden op het parkeren en het bedienen van de garderobe: het is allemaal mogelijk met Wsw- medewerkers van Vixia. Denk dus eens aan het inschakelen van de catering van Vixia voor de lunches tijdens periodieke vergaderingen of wanneer u iets te vieren hebt. En dat kan ook ’s avonds of in de weekends.