KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Confectie

Confectie is bij Vixia een breed begrip.

We hebben een betrekkelijk kleine confectie afdeling die gevarieerde werkzaamheden uitvoert van eenvoudig stikken tot heel precies werken met patronen.

confectiemedewerkster met banden, vixia,sittard confectie Dina, sittard, vixia, confectiemedewerker aan de snijtafel, vixia, sittard confectie medewerkster achter de machine, vixia, sittard

Voor het ministerie van defensie repareerden we scherfwerende vesten, voor VDL BOVA maken we de binnenvoering van armleuningen van vrachtwagens, voor Highlite International grote zwarte gordijnen voor gebruik op het toneel en voor kleine gespecialiseerde bedrijfjes als Rosa Bags maken enkele confectie medewerkers mooie tassen. Van emotioneel waardevolle stukjes textiel maakt kunstenares Linda Engels uit Maasbree poppen of tassen die veel troost geven. De DadaDieren (Knuffels met een ZIEL) worden met de hand gemaakt van de door jou ingeleverde oude, dierbare kledingstukken in combinatie met soms wat nieuwe stofjes.

Deze onderstaande teksten moeten blijven staan in de kleur van de achtergrond. Omdat de teksten niet langer gemaakt konden worden, kwam ik op het idee om deze tekst erin te zetten in de kleur van de achtergrond. Omdat er slechts 2 dingen in de analyse stonden om de SEO te verbeteren. Meer tekst en een afbeelding toe voegen.dat is volgens mij geslaagd.