KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » de Beste EHBO doos

de Beste EHBO doos, een mooi hulpmiddel.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dan is het geruststellend te weten dat uw BHV’er direct de beschikking heeft over voldoende kwaliteitsproducten in een overzichtelijke, oplossingsgerichte BHV- of EHBO-doos. En wat zou mooier zijn wanneer de veiligheid van uw werknemers en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hand in hand kunnen gaan?

 

Dat kan nu met de Beste EHBO doos!

Veiligheid voorop: Altijd Volledig en alleen Kwaliteitsproducten van Koninklijke Utermöhlen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO):Levering, service en controle uitgevoerd door medewerkers van Vixia bv. Alle retourgekomen producten wordt door ons geschonken aan het Goede Doel.

 

Uniek Oplossingsgericht Modulesysteem met Branchespecifieke extra module:

Afhankelijk van de verwonding worden een of meerdere modules gebruikt. Zorg voor uw medemens is een groot goed. Iedereen wil dat geregeld hebben, ongeacht wat er in de diverse wet- en regelgeving is vastgelegd. Toch gaat er heel vaak iets mis:
incomplete EHBO dozen, BHV dozen met foutieve vullingen, producten die over datum zijn of aangetast door water en lucht. Dat wilt u niet en dat hoeft ook niet meer.