KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Fietsreparatie en -onderhoud

Fietsonderhoud is enkele jaren geleden gestart als een activiteit voor de eigen dienstfietsen en scooters van de business post van Vixia.

fietsherstel , fietsonderhoud, Hassan, Frans, vixia, sittardFietsherstel, fietsonderhoud, Frans, vixia, sittard

Fietsonderhoud heeft zich geleidelijk uitgebreid tot fietsonderhoud en -reparatie voor bedrijven en ook particulieren. Tegenwoordig komt daar onderhoud en reparatie van elektrische fietsen en rollators bij. Assemblage van nieuwe fietsen doen wij in opdracht van bedrijven in en buiten de regio. We verkopen ook incidenteel tweedehands fietsen, die gevonden zijn door de politie en door ons worden opgeknapt.

 

Particulieren kunnen voor fietsonderhoud en –reparatie terecht op Millenerweg 2 te Sittard (aan de achterzijde van het gebouw.

Openingstijden:

-van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur

-op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur

Wel graag eerst even bellen: 046-4577427.

Deze onderstaande teksten moeten blijven staan in de kleur van de achtergrond. Omdat de teksten niet langer gemaakt konden worden, kwam ik op het idee om deze tekst erin te zetten in de kleur van de achtergrond. Omdat er slechts 2 dingen in de analyse stonden om de SEO te verbeteren. Meer tekst en een afbeelding toe voegen. Op deze andere pagina heb ik een afbeelding toeevoegd, ook dat was niet voldoende. Vandaar dat dit mijn laatste optie leek. En dat is volgens mij geslaagd.