KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Vixia Nieuws » Nieuws » Uitnodiging Personeelsbijeenkomsten

Beste collega,

 

Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord,  heeft Vixia in de zomerperiode samen met collega’s van de gemeenten Sittard-Geleen, Stein en Beek gewerkt aan een bedrijfsplan voor het Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek.
In dit bedrijfsplan is uitgewerkt op welke manier de drie Sociale Diensten én Vixia in de toekomst gaan samenwerken. Om je te informeren wat deze plannen voor jou en je werk kunnen betekenen, zijn voor aanstaande donderdag 28 september twee Personeelsbijeenkomsten georganiseerd:

 

–   Om 8.30, in conferentie 18A m(ruimte achter de kantine) voor iedereen vallend onder ‘kader’ (Wsw en BV). Dit is de groep die normaliter ook wordt uitgenodigd voor de Kaderbijeenkomsten;
–   om 9.30 uur, in de kantine van Millenerweg 2, voor alle medewerkers vallend onder de Cao SW (‘alle Wsw-ers’) en alle BV-medewerkers;

De collega’s die behoren tot het kader zijn dus voor beide bijeenkomsten uitgenodigd.

Het is belangrijk dat je uit eerste hand hoort wat de plannen zijn. Ik hoop dat je aanwezig kunt zijn. Ik wil je ook vragen om de inhoud van deze mail met je collega’s te delen zodat iedereen goed is geïnformeerd en zoveel mogelijk collega’s a.s. donderdag aanwezig zijn.

Medewerkers die gedetacheerd zijn, worden door middel van een brief uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

We rekenen op je komst! Tot donderdag,

 

Met vriendelijke groet,

Namens het managementteam van Vixia

Wim Schreuders,

Interim-directeur.