KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Over Vixia » Raad van Commissarissen Vixia bv

De Besloten Vennootschap Vixia voert, in opdracht van de vier gemeenten verenigd in Gemeenschappelijke Regeling Vixia, de Wet sociale werkvoorziening uit in de Westelijke Mijnstreek. De huidige Raad van Commissarissen (RvC) is sinds begin 2016 in functie.

 

Voorzitter: Harrie Timmermans 

Harrie Timmermans woont in Oirschot, in de buurt van Eindhoven. Sinds begin 2016 benoemd. Zijn taak is om toezicht te houden op de directie en om mee te denken over de toekomst van het bedrijf. Met alle ontwikkelingen en veranderingen waar we mee te maken hebben, is dat een intensieve taak.
Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de wereld van de sociale werkvoorziening. Is wethouder geweest en zat toen in het bestuur.
Later werd hij directeur van een bedrijfsonderdeel van het SW-bedrijf van de regio Venlo. In zijn huidige functie als gemeentesecretaris heeft hij ook veel met de Participatiewet te maken.
Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen om volwaardig mee te kunnen doen, vind hij een geweldige uitdaging. Helemaal bij een bedrijf als Vixia waar we allemaal uitkijken naar een toekomst die zonniger is dan het verleden.

 

Vice-voorzitter: Leon Schaepkens 

Leon Schaepkens woont in Zutendaal. Sinds juli 2016 is hij lid van de Raad van Commissarissen. Daarnaast is hij ook nog voor twee andere organisaties actief als toezichthouder.
In de dagelijkse praktijk is hij als zelfstandige actief op het terrein van arbeid, organisatie en gezondheid. Dat houdt in dat hij bezig
is met fusies, reorganisaties, assessments, leiderschap en het begeleiden van mensen.
Hij werkt daarbij veel voor gemeenten, grotere bedrijven en SW-organisaties. We staan voor de uitdaging om te komen tot een sterk en gezond bedrijf voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de Westelijke Mijnstreek.

 

Pascal Penders

Pascal Penders woont in Sittard.
In het dagelijks leven is hij als zelfstandige werkzaam op het gebied van veranderingen in bedrijven en organisaties, alles vanuit een financiële bril bekeken.
In december 2017 is hij benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Vixia, waar hij zich bezig gaat houden met de financiële zaken. Met de twee andere commissarissen gezamenlijk verantwoordelijk voor het toezicht op de directie en de toekomst van Vixia. Naast Vixia is hij nog voor drie andere organisaties actief als commissaris.

Harrie Timmermans Leon SchaepkensPascal Penders

Op de foto vlnr: de heer Harrie Timmermans, de heer Leon Schaepkens, de heer Pascal Penders