KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Reclameacties verwerken

Reclameacties zijn aan de orde van de dag bij winkels. Maar dat daar nog behoorlijk wat verwerking bij komt kijken, realiseren veel mensen zich niet.

Medew. data entry Martijn, reclame, vixia, sittard Medewerker data entry, Luuk de Bruijn, vixia, sittard, reclame Medewer. data entry, Carla, sittard, vixia, reclame Medew. data_entry, reclame, vixia, sittard

Wanneer u een aanbieding krijgt in een winkel, dat u drie pakken wasmiddel kunt kopen voor de prijs van twee, moet u vaak de barcodes opsturen om het geld terug te krijgen. Heel veel mensen reageren op zo’n actie en al die post moet verwerkt en uitgezocht worden.

En dat kan Vixia voor u doen. We doen dit al voor de Desk VGO groep. Onze medewerkers controleren of alle instructies die bij de reclame actie horen, door de inzenders zijn opgevolgd en of de meegestuurde informatie compleet is. Daarna voeren we de gegevens in in het geautomatiseerde systeem van de opdrachtgever. Deze zorgt dan voor de financiële afhandeling.

Sinds enige tijd is Vixia hiermee gestart in opdracht van Desk VGO groep. Onze medewerkers controleren of alle instructies die bij de reclame actie horen, door de inzenders zijn opgevolgd en of de meegestuurde informatie compleet is. Daarna voeren ze de gegevens in in het geautomatiseerde systeem van de opdrachtgever. We werken met een kleine vaste kern van mensen aan het verwerken van reclame acties.