KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Schoonmaakdienst

Vixia Schoonmaakdienst (Interieurverzorging) heeft sinds april 2013 een samenwerkingsverband met Balanz Facilitair. Dit bedrijf werkt in Zuid-Limburg bij voorkeur met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

interieurverzorginginterieurverzorging2interieurverzorging 4interieurverzorging 3

Een aantal medewerkers van de Vixia Schoonmaakdienst werkt sindsdien onder leiding van Balanz Facilitair in uiteenlopende schoonmaakprojecten. Wanneer u met Balanz Facilitair een contract afsluit voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden ergens in de Westelijke Mijnstreek, hebt u dus een gerede kans dat er een Wsw-medewerker van Vixia bij u arriveert. Dat kunnen grote of kleine bedrijven zijn, maar ook scholen, sportstichtingen of overheidsorganisaties. De medewerkers hebben allemaal een interne vakopleiding gevolgd en zijn dus goed op de hoogte van veilig en hygiƫnisch werken, het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen en het correct omgaan met de arbeidsmiddelen.
Samen met Balanz Facilitair bepaalt u welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, in welke frequentie en op welke tijdstippen. Er wordt dan een rooster gemaakt en de meest geschikte medewerker(s) worden aan uw project toegewezen om dagelijks, wekelijks, maandelijks of periodiek te komen schoonmaken in een vast schema. Maar ook eenmalige schoonmaakopdrachten uitvoeren behoort tot de mogelijkheden.