KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Vixia Webdesign

Vixia webdesign is een groepje Wsw-medewerkers die de afgelopen jaren door Vixia  intern opgeleid zijn in het ontwerpen en beheren van websites. In 2013 heeft Vixia Webdesign de website van Vixia zelf opnieuw ontworpen. Ook de website van Millenerpoort Design Tapijten is door hen vernieuwd. Verder hebben ze websites ontworpen voor enkele externe opdrachtgevers. We hebben inmiddels ook de contract- en leveringsvoorwaarden opgesteld en gaan ons met name richten op het ontwerpen en beheren van websites voor het midden- en kleinbedrijf en voor verenigingen en stichtingen.
Het enthousiasme voor deze vorm van dienstverlening bij de Wsw-medewerkers is groot. Omdat zich steeds meer nieuwe opdrachtgevers melden, is de groep eind 2013 uitgebreid en is gestart met de tweede interne opleiding.Fotocollage webdesigngroep

 

Onze werkmethode
Via bureau Verkoop & Acquisitie krijgen we alle klantwensen van de potentiële klant. Het betreft informatie over: Het aantal pagina’s, domeinnaam, host, huisstijl, foto’s films, andere suggesties / ideeën en de teksten (zgn. content) natuurlijk. Met al deze gegevens gaan wij met diverse personen verschillende ontwerpen maken. Vervolgens wordt de klant uitgenodigd om deze ontwerpen te beoordelen en uit te kiezen. Uiteraard komen dan nog verdere klantwensen aan bod. Denk daarbij aan Nieuwspagina, routeplanner, gastboek, contactformulier etc etc. Dit is het moment dat de klant wordt toegewezen aan een hoofdaannemer. De hoofdaannemer is vanaf dat moment de contactpersoon voor de klant.  Het uitgekozen ontwerp wordt geïmporteerd naar WordPress. In dat online-programma wordt de website verder afgebouwd tot het een website is die aan de klanteisen voldoet. Nu wordt de klant weer uitgenodigd voor de laatste finetuning.
Tenslotte wordt de website op het World Wide Web gezet en is de website opgeleverd.

 

Onderhoud
Mocht de klant ervoor kiezen om zelf het onderhoud te doen dan is dat geen probleem. Hij krijgt dan instructies (zowel mondeling digitaal en op papier) voor de gangbare wijzigingen in de teksten te doen en om zelf eventuele berichten te plaatsen op zijn website. De website kan dan opgeleverd worden.
Voor groter onderhoud aan de website kan men knipkaarten kopen.

 

Meer weten? Bel met onze afdeling Verkoop & Acquisitie via 046 – 457 75 77 of zie contact.