KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » werken bij vixia » gedetacheerd bij een werkgever

Als u wel een Wsw-indicatie hebt, maar met enige begeleiding en eventuele met aanpassing van uw werkplek in staat bent om bij een gewone werkgever te gaan werken, kan Vixia u detacheren. Samen met u zoeken we dan naar een geschikt bedrijf en naar een functie die past bij uw mogelijkheden. De keuzemogelijkheden voor werk zijn dan natuurlijk veel groter dan wanneer u alleen bij Vixia zelf kunt werken. Maar u moet wel in staat zijn om zelfstandig te werken in een gewoon bedrijf met begeleiding van Vixia op afstand.

catering Kommit 11-6-2014 (2)Keytecmedewerker

Talent benutten
Wij zorgen niet alleen voor passend werk door zelf mensen werk te bieden, we begeleiden ook (bij voorkeur!) mensen naar een werkplek bij andere werkgevers. Bij Vixia streven we er namelijk naar om onze mensen weer verbinding te laten maken met de maatschappij. We gaan voor een geslaagd resultaat, door een detachering te verzorgen die werkt. Want we kennen de kwaliteiten en eigenschappen van onze medewerkers, op basis waarvan we zoeken naar de juiste ‘match’ tussen medewerkers en werkgevers.

Werksoorten

Wij detacheren onze medewerkers in de productie, beveiliging, postbezorging, administratie, receptie, groenvoorziening, toezicht, techniek en andere vormen van dienstverlening, zoals schoonmaak en catering. Maar ook als conciërge op een school of als medewerker in de interne, facilitaire dienstverlening voor het verlenen van allerlei hand- en spandiensten. Ook als helpende in de zorg of medewerker in een winkel. Daarnaast kunnen medewerkers ook bij u een interne opleiding volgen en op die manier optimaal inzetbaar zijn.

 

Een mooi voorbeeld zijn onze medewerkers werkzaam in de catering en openbare ruimte. Bekijk de filmpjes over onze medewerkers in de catering en onze medewerkers openbare ruimte.

De werkgever en uzelf krijgen begeleiding van een jobcoach van Vixia. U blijft ook in dienst van Vixia en krijgt uw salaris van Vixia. De werkgever betaalt aan Vixia een vergoeding voor uw inzet in zijn bedrijf. Overigens zijn alle regels die gelden bij het bedrijf waar u werkt dan ook voor u van toepassing.