KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Werken met vixia

Als u overweegt om mensen van Vixia in te schakelen om werkzaamheden voor u uit te voeren, zijn er verschillende mogelijkheden. Deze lichten wij hier kort toe.
Wilt u meer weten over werken met Vixia, dan kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers via het algemene telefoonnummer (00) 31 (0) 46 4577 577 of een e-mail sturen naar verkoop@vixia.nl. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

 

Werken met Vixia kan zowel betekenen dat u herhaaldelijk opdrachten aan ons uitbesteedt voor de middellange of lange termijn of dat u eenmalige opdrachten bij ons onderbrengt, bijvoorbeeld het opblazen van een paar duizend ballonnen voor een evenement of het vullen en bezorgen van een grote partij enveloppen.
Vixia kan dus steeds flexibel inspelen op uw vraag!

 

Werken met Vixia betekent werken met medewerkers met een arbeidsbeperking. Zij behoren tot de oude doelgroep van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw). Als u deze medewerkers in uw bedrijf gedetacheerd of met een dienstverband laat werken, tellen zij mee voor het doelgroepenregister in het kader van de Participatiewet. Als u werkzaamheden uitbesteedt aan Vixia is dat (nog) niet het geval.
Maar in alle gevallen geeft u door werken met Vixia blijk van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

 

Vixia is gespecialiseerd in het werken met mensen met de doelgroep. We maken optimaal gebruik van ieders talenten en kijken vooral naar wat medewerkers wel kunnen. We bieden hen opleidingen en zijn alert op ontwikkelingsmogelijkheden. Onze medewerkers zijn inzetbaar in veel diverse werksoorten op verschillende niveaus in de productiewerkzaamheden of de zakelijke dienstverlening.
Dan kan zowel bij u op locatie als bij Vixia zelf in Sittard.

 

Ook kunt u Wsw-medewerkers zelf in dienst nemen of via een medewerkers bij u gedetacheerd bij u laten werken.