KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Werken met vixia » Medewerkers bij u gedetacheerd

Een medewerker van Vixia op basis van detachering bij u in het bedrijf te laten werken. Dit is ook een mogelijkheid om iemand met een arbeidsbeperking de kans te geven om zijn talent te benutten in een reguliere werkomgeving. Het dienstverband met Vixia blijft dan bestaan. U en de medewerker worden begeleid door een begeleider van de gemeente. U betaalt een inleentarief op basis van de loonwaarde van de medewerker.

 

De medewerkers van Vixia zijn inzetbaar in diverse werksoorten: van administratie tot productie en dienstverlening. Zij werken op scholen, bij gemeenten, in productiebedrijven en bij zorginstellingen in de Westelijke Mijnstreek.

 
Testimonials
Vixia heeft diverse medewerkers bij verschillende bedrijven in de Westelijke Mijnstreek gedetacheerd. In de onderstaande filmpjes vertellen deze bedrijven over de samenwerking met Vixia.

– Loek is gedetacheerd bij Graaf Huyn College
– Saskia is gedetacheerd bij Adelante
– Hennie is gedetacheerd bij Roer en Overmaas
– Jo is gedetacheerd bij Orbis Medisch Centrum Sittard
– Math is gedetacheerd bij Kringloopwinkel BIS BIS
Meer weten?
Als u meer wilt weten over detacheringen van individuele of groepen medewerkers van Vixia, bel dan met ons centrale nummer 046 – 457 75 77 en vraag naar een van onze accountmanagers bij de afdeling Verkoop & Acquisitie.

Onze detacheringsvoorwaarden.