KOM'MIT het MVO platform van Vixia

 
     U bevindt zich hier: Vixia » Werken met vixia » Zakelijke dienstverlening

Vixia heeft de afgelopen jaren steeds meer activiteiten ontwikkeld in de zakelijke dienstverlening. Met name in de Westelijke Mijnstreek verzorgen wij deze dienstverlening aan bedrijven, gemeenten en andere organisaties. Hier vindt u een overzicht van de vormen van dienstverlening die wij u kunnen bieden.

Zakelijke dienstverlening, businesspost, sorteervakken, vixia, sittard

BusinessPost

BusinessPost werkt met meerdere SW-bedrijven in Nederland samen, zo ook met Vixia
BusinessPost en Vixia een prima combinatie voor ons bedrijf. Voor het sorteren en distribueren van uw zakelijke post is Vixia uw ideale partner.

 

Catering laten verzorgen door Vixia

Catering is een van de diensten van Vixia waar steeds meer vraag naar is.
Bij de grote events van KOM’MIT, het MVO-platform van zo’n 100 regionale bedrijven, die drie à vier keer per jaar plaatsvinden, zijn steevast catering medewerkers van Vixia betrokken.

 

Hoveniersdiensten

Hoveniersdiensten van Vixia, een van de langst bestaande onderdelen.

 

Schoonmaakdienst

Vixia Schoonmaakdienst heeft sinds april 2013 een samenwerkingsverband met Balanz Facilitair. Dit bedrijf werkt in Zuid-Limburg bij voorkeur met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Webdesign en XIBO

Webdesign van Vixia richt zich op het ontwerpen en beheren van websites voor het midden- en kleinbedrijf en voor verenigingen en stichtingen. Een aantal voorbeelden kunt u zien op de websites van enkele externe opdrachtgevers.

Als u geïnteresseerd bent in deze vorm van dienstverlening, kunt u hier de contract- en leveringsvoorwaarden inzien. Wanneer u Vixia inschakelt voor het ontwerpen en/of het beheren van uw website, krijgt u te maken met een vaste contactpersoon van de groep Webdesign.

U kunt contact opnemen met de afdeling Verkoop en Acquisitie om een afspraak te maken: verkoop@vixia.nl of 046 4577 577.

 

Administratieve werkzaamheden

Administratieve werkzaamheden die Vixia voor u kan verrichten zijn  bijvoorbeeld het handmatig invoeren van veel gegevens in geautomatiseerde systemen.

Dit kan bij Vixia uitgevoerd worden of er kan een medewerker bij u worden gedetacheerd

 

 

Meer weten? Bel met onze afdeling Verkoop & Acquisitie via 046 – 457 75 77 of zie contact.